Blog

Det kønbehavnske formynderi slår til igen

2010-07-12 19:07
De folkevalgte ved alt... Jeg må indrømme, at det ikke kom som nogen overraskelse, da jeg læste Københavns kommunes sundheds- og omsorgsborgermester Ninna Thomsens indlæg i kristeligt dagblad. Alligevel bliver jeg nødt til at komme med en kommentar. Læs artiklen i sin fulde...

Den altomfavnende velfærdstat

2010-04-29 17:29
Den aktuelle diskussion omkring nedskæringer i den offentlige sektor, vil jeg da lige give mit besyv med. De fleste råber op, at det er for dårligt, at vi skal til at gøre den offentlige sektor mindre. Det gælder sig politikere, fagforeninger, skoleelever, studerende, pensionister og...

Emanuelsen blogger

Jeg er hverken meningsdanner, kommentator eller såkaldt ekspert, men nogen gange er jeg simplethen nødt til at kommentere på en række forhold, der gør sig gældende i vores samfund. Det kan strække sig så vidt, som fra politik til fodbold eller fra syn på menneskerettigheder til dyrevelfærd!

Som udgangspunkt vil jeg forsøge at lægge nyt indlæg på bloggen ca. hver 14. dag, så kig forbi og giv gerne din egen mening til kende i forhold til de enkelte indlæg. Det er altid godt med lidt sparring og modspil.

Da jeg som (næsten færdig) akademiker qua mit studie har fået et indgående kendskab til offentlig og EU forvaltning, så vil det nok primært være indenfor dette område at jeg vil komme med meninger og holdninger.