Golf Tour 2011

Velkommen til Golf Tour 2011, som i år strækker sig over fem runder i Danmark og afsluttes med en turen til Sverige. Til højre finder du en kalender, hvor du kan finde datoer og matchform for de fem matches på dansk grund.

Vi spiller to gange på hjemmebane hver, henholdsvis Asserbo og Smørum, og en gang på neutral bane, som i år er Helsingør Golf Club. Det holder, der taber denne bedst ud af fem turnering i DK, står for aftensmad lørdag den 10. september i Sverige (og vi huske jo alle, hvem der vandt sidste år - ikke Fam. Andersen?). Til hver match bedes du medbringe kr. 200, som indgår i puljen til Sverigesturen. På den måde bliver beløbet vi skal af med til sidst på sæsonen blot mindre, og det arrangerende hold, har mulighed for at gøre nogle indkøb til pokal osv. Se status over indbetalinger her.

Ved hver match spiller vi, udover den samlede bedst ud af fem turnering, også om drikkevarer i klubhuset, ligesom der selvfølgelig er "damebajer" på spil!

Nu er vi jo ikke typerne, der giver hinanden gas, men hvis man har lyst til at ytre en mening om golf, så kig forbi 19 hul, denne sides debatforum.

Følge løbende med i stillingen her.

Nedenunder finder du informationer om årets udlandstour!

Sverige 2011

Årets tur til udlandet går, efter lidt forvirring til Sverige.

Sverigesturen foregår fra den 10. til den 11. september.

Vi lægger ud med tee-off på Vasatorp GKs "Gamla Banan" lørdag kl. 08:34 og spiller den næste runde på "TC" kl. 14:08. 

Efter disse to runder, hvor vi spiller om en frokost om søndagen, indloggerer vi os i "Logen" ved Hjortsby Torp, som efter sigende skulle lige 20 sek. Vasatorps GK. Læs mere om hytten længere nede.

Taberne af Golf Tour 2011 står for maden aftensmaden lørdag. Arrangørerne køber ind, så der er drikkevarer i form af øl, vin og vand. Arrangørerne køber også ind til morgenmad søndag, ligesom der er til en lille madpakke til runden søndag.

Søndag er der tee-off kl. 09:30 i Woodlands Golf & Country Club. Vi spiller om titlen "Champ of the Year" ud fra 7/8 hcp og vinderen tager en pokal og æren med hjem.

Efter runden søndag, spiser vi lidt mad, som betales af taberne fra lørdagens to runder.

Hjortsby Torp - "Logen"

I år bor vi tæt på Vasatorp GKs anlæg nærmere bestemt i en lejlighed, der hedder "Logen".

Der bliver sørget sengelinned, håndklæder og vi skal ikke tænke på rengøring. Vi har hytten fra kl. 15:00 og skal være ude senest kl. 11:00 om søndagen. Da vi har en tee-tid kl. 09:30 søndag morgen, bliver det dog ikke det store problem.

På billedet ses vores hytte - læs mere her.

Match Kalender 2011

Match 1 - Ree Golf i Helsinge

Afvikles den 21. april, og spilles som fourball. Det vil sige, at vi alle slår ud og spiller hullet færdigt, men at det kun er den bedste score fra hvert hold, der konkurrerer om point. Der spilles ud fra stableford! Denne match spilles i Helsinge pga. dårlige baneforhold i Asserbo. Junior og...

Match 2 - Asserbo

Afvikles den 14. maj, og på Fredensborg Golf Clubs bane. Matchformen bliver en fourball "bestball". Der spilles med stableford point ud fra hcp.

Match 3 - Smørum

Denne tredje match spilles den 11. juni på Smørums baner. Der spilles foursome, hvor spillerne på hvert hold skiftes til at slå den samme bold. Hver spiller på hvert hold skal dog fast slå ud på enten lige eller ulige huller. Der spilles stableford, der lægges sammen og divideres med to. Der rundes...

Match 4 - Helsingør

Den fjerde match spilles, hvis muligt, i starten af juli måned og afvikles som en fourball / Hi-Low. Det er planen at spille på Helsingør evt. en hverdagseftermiddag.

Match 5 - Smørum

Denne sidste match, spilles den 21. august og afvikles ud fra samme regler som match 3. Det vil sige en foursome, hvor begge hold spiller samme bold på skift. Der spilles stableford og hcp lægges sammen og divideres med to.

Sverige Kalender 2011

Match 6 og 7

Vi teer ud lørdag den 10. september kl. 08:34 på Vasatorp GK " Gamla Banen". 2. runde går igang kl. 14:08 på "TC". Der spilles matchformen Hallington: Stablefordvariant hvor scoren afhænger af det antal slag, man bruger på hullet, sat i forhold til hullets par. Man ganger hullets par med 2....

Match 8

Årets sidste, og måske vigtigste match, spilles søndag den 11. september på Woodlands Country Clubs "Pines & Magnolia" sløjfe. Der spilles om titlen "Champ of the Year 2011". Der spilles ligesom sidste år med 7/8 hcp og med stabelford.