Golf 2010

Det herrens år 2010 vil til trods for lange drives, præcise indspil og sikker putting især blive husket for en ting... REGN! Golf Tour 2010 løb over tre runder på banerne, Helsinge, Asserbo og Greve! Det var Christiansen/Emanuelsen, der sikkert tog sejren i Golf Tour 2010 ved at gøre rent bord, og tage alle matcher. Det betød, at det var Andersen/Andersen, som stod for middag om lørdagen på Sverigestur 2010. 

Sverige 2010

Sverigesturen 2010 gik til det ukendte golfanlæg ved Isaberg, som huser 2 x 18 huller. Det viste sig hurtigt, at vi havde fundet en rigtig perle! Sikke et anlæg, der dog igen ikke helt kom til sin ret pga... REGN! Der skal dog mere end regn til at slå fire hardcore golfere ud, så vi slog ud fra første tee med højt humør og høje forventinger. Lad det være sagt med det samme - det var ikke undertegnedes bedste golfrunder!

Se scorekort fra Isaberg her.

Efter 2 x 18 huller gik turen mod vores hytte, hvor Andersen/Andersen stod for tilberedningen af et overdådigt aftenmåltid med både oksefilet, foie gras, to saucer og masser af god rødvin. Efter det blev indtaget gik vi til køjs... Nå nej der kom vist lige noget cognac og whiskey på bordet, som især fik ben at gå på hos familien Andersen.

Halmstad GK/Tylösand

Søndag morgen stod på hurtig morgenmad, rengøring af hytte og så ellers afsti-afsted mod Halmstad GK, hvor der ventede 18 huller på Tylösand, som var banen, hvor Solheim Cup 2007 blev spillet. Forventningerne til anlægget var helt i top, og bevares det var dag også en rigtig god bane. Den ligger smukt placeret i en skov, men har alligevel brede fairways og er forholdsvis tilgivende. Denne søndag blev der spillet om titlen "Champ of the Year", som er en individuel turnering, der spilles som stableford. "Champ of the Year 2010" blev Christian Andersen med en flot runde og 36 stableford points, der dog blev skæmmet lidt af en sørgelig afslutning på 18 hul, hvor man nok må sige klappen gik ned for junior!