Sport - mest fodbold (BIF)

Jeg er gul og blå i hjertet! Lige siden min første Brøndby-oplevelse omkring 1993, som var det uofficielle DM i indendørs, der på det tidspunkt blev afholdt i KB-Hallen har jeg fulgt drengene fra Vestegnen. Det er blevet til mange gode oplevelser, ikke mindst min første kamp på Vilfort Park, der var kampen mod Viborg i 1994, hvor den første tifo så dagens lys.

Siden da er det blevet til utallige kampe på stadion både ude og hjemme. Selv om det ikke i øjeblikket ser så godt ud for Brøndby, så håber og tror jeg mesterskabet kommer hjem i 2010/2011!

Udover at nyde fodbold fra terrasserne og foran flimmerkassen, så nyder jeg også selv at spille fodbold. I øjeblikket foregår det i klubben B 1301, som blev stiftet af et par ildsjæle for 5 år siden. Vi spiller vores hjemmekampe i Valby Idrætspark og holder i øjeblikket til i DAI række D, pulje 4. Hvis du vil følge, hvordan det går for B 1301 kan du klikke her.

Skønne minder...

Nu hvor det ikke går sådan helt godt for de blå/gule, så er der her mulighed for at gense nogle af de HELT store øjeblikke vha. youtube folket - enjoy!

 

RSS nyheder fra div. sites

<div style="background-color: none transparent;"><a href="http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_widget/twitter_widget" rel="nofollow" title="web widget">Twitter Widget</a></div>